یادداشت حماسه نگار جبهه ها به بهانه چاپ کتاب ” جاده های بهشتی”

نصرت الله محمود زاده از نویسندگان بنام دفاع مقدس است که به «حماسه نگار جبهه ها» شهرت یافته است. وی در یادداشتی به بهانه انتشار کتاب «جاده های بهشتی» که خاطرات دوران دفاع مقدس حاج احمد پیری از فرماندهان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد، از چاپ و انتشار این کتاب استقبال کرده است. 

متن این یادداشت بدین شرح است: 

در طول ۸ سال دفاع مقدس با فرماندهانی در میدان نبرد محشور بودم که یکی از دلایل موفقیتم در عرصه ادبیات پایداری، همراهی با این عزیزان به حساب می‌آید. این مردان خدا قبل از اینکه یک فرمانده نظامی باشند، نمونه بارزی از بندگان مخلص خدا در فضای گمنام جبهه در زیر آتش دشمن بودند و در دنیای زلال ندیده شدن، حماسه‌ها آفریدند.
یکی از فرماندهانی که افتخار همراهی با ایشان را در چند عملیات داشتم، حاج احمد پیری، فرمانده مهندسی جنگ جهاد استان زنجان بود. اگرچه بنده بیشتر در عملیات شمالغرب در کنارش بودم، اما وقتی کتاب “جاده‌های بهشتی” را مطالعه کردم، متوجه شدم ایشان ریشه در پرونده درخشان جهاد سازندگی در نقاط محروم و کوچه پس کوچه‌های ۸ سال دفاع مقدس دارد و بایستی او را از افتخارات استان زنجان قلمداد کرد که به دلیل پیشه کردن منش گمنامی و فرهنگ جهادی، خیلی شناخته شده نیست. باید اعتراف کرد که پس از شهادت حاج کمال‌الدین جان‌نثار، فرمانده لایق مهندسی‌ جنگ جهاد استان زنجان، فرماندهی هوشمندانه آقای پیری بود که خلعی در مأموریت‌های پررنگ و اثر بخش جهادگران استان زنجان در جبهه‌ها مشاهده نشده است.
لذا، کتاب “جاده‌ های بهشتی” تنها بخشی از زندگی ایشان را پوشش داده است و این اثر با نگاه معرفت شناسی برای کسانی قابل بهره برداری است که در جستجوی الگوی مردان راستین خدا در عرصه کار و تلاش هستند و می‌خواهند رمز و راز سنگر سازان بی‌سنگر را با الهام از مکتب امام خمینی، رهبر کبیر انقلاب اسلامی، دنبال کنند.
مخلص کلیه سنگر سازان بی‌سنگر
سفیر شهیدان گمنام ۸ سال دفاع مقدس
نصرت الله محمود زاده
۱۳۹۹/۲/۱۲
آخرین اصلاح در تاریخ 02/06/1399

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.