انتخاب نام شهید بر اساس حرف اول نام خانوادگی

جهان نما؛ محمد

زندگینامه جهادگر شهید محمد جهان نما:
در سال ۱۳۴۰ در شهر مقدس مشهد دیده به جهان گشود.
تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را سپری کرد و سپس وارد دبیرستان شد . در جریان اوج گیری انقلاب در تظاهرات و راهپیمایی ها حضور فعال داشت .

به دلیل فوت پدر از خدمت سربازی معاف گردید و درسش نیمه تمام ماند.
در سال ۱۳۶۱ وارد جهاد سازندگی شد و به خدمت به محرومین پرداخت . با تلاش فراوان درسش را ادامه داد تا اینکه در سال ۱۳۶۳ موفق به اخذ دیپلم گردید .
وی با دختر خاله اش ازدواج کرد که حاصل این وصلت 2 فرزند می باشد.
وی در طول دفاع مقدس ۶ مرحله به جبهه رفت و در عملیاتهای مختلف شرکت نمود . حال و هوای جبهه تحول روحی عظیمی در وی بوجود آورده بود بطوریکه دوست نداشت در پشت جبهه بماندو مشتاق برگشتن به منطقه بود , عاشق شهادت بود تا اینکه در تاریخ ۲۳ مهر ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی فاو در اثر برخورد ترکش خمپاره به آرزویش رسید و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 

فرازی از وصـیت نامه جهادگر شهیدمحمد جهان نما :
من انگاه كه در كربلاي امام حسين نبودم تا به نداي او لبيك بگويم اما اكنون اين سعادت نصيبم شده تا در كربلاي ايران به نداي حسين زمان خميني كبير لبيك بگويم اميدوارم كه شهادت اين ارزوي ي كه همه روزه مسلمانان ارزويش را دارند نصيب من بشود اكنون كه راه حق از باطل را تشخيص داده ام بالاترين سرمايه ام كه جانم است و خداوند به من هديه كرده است به او بازمي گردانم و ان را در راهش هديه مي كنم واي بر انانكه راه حق را نشناخته و بياري ان نشتافته اند واي بر انانكه مقام عظيم و بزرگ رهبري انقلاب اسلامي را كه ازمقام والاي خداوندي سرچشمه مي گيرد نشناخته اندو بياريش قيام نكرده اند.
خدايا مرا از بلاي غرور و خودخواهي نجاتم ده تا حقايق وجودي خودم را بيبنم و جمال زيباي تو را مشاهده كنم.
خدايا به من ديده عبرت بين ده تا ناچيزي خودم را درك كنم و جلال و عظمت تو را تسبيح گويم.
خدايا دوست دارم گمنام باشم تا در غوغاي كشمكشهاي پوچ مدفون نشوم.
آي كفاربعثي ، آي امريكاي جنايتكار اگر خانه و كاشانه ام را به آتش بكشيد و اگر گلوله هايتان قلبم را هدف قرار دهد و متلاشي نمايدآرزوي شنيدن يك كلمه ضعف و زبوني و آرزوي فرو ريختن دينم را به گور خواهيد برد.
اي امام عزيز كه قلبهاي مارا تسخير كرده اي مطمئن باش كه من يار و ياور توام و از اسلام تا اخرين نفس دفاع خواهم كرد.

 

 

منبع: کانون سنگرسازان بی سنگر خراسان رضوی

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.