نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی: رزمنده دیروز، بخاطر مشکلات امروز، نباید از ارزش ها فاصله بگیرد

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در سی و یکمین جلسه فصلی شورای هماهنگی کانون سنگرسازان بی سنگر استان ها و شهرستان ویژه ضمن خوش آمدگویی و تبریک ایام ولادت حضرت زهرا " سلام الله علیها" به آستانه ایام الله مبارک دهه فجر اشاره کردند و این دهه را اعجاز الهی دانستند و یاد آور شدند که هرگز نباید گذاشت که این ایام به فراموشی سپرده شود و نسبت به این ایام و گرامیداشت امام راحل و شهدای گرانقدر بویژه شهدای جهاد سازندگی نباید غفلت کرد.
آیت الله سیدحسن ربانی در ادامه با اشاره به آیات الهی ، ذکر کردن نعمت های الهی را از اهمیت ویژه دانستند و گفتند : با توجه به اشاره قرآن کریم شماردن نعمت های الهی از حد توان انسان خارج است و ما باید نعمت های الهی را ولو موردی برای خود یاد آوری کنیم و قدر آنها را بدانیم و بهترین راه قدر دانی نعمت الهی را پیگیری و قدردانی و دلگرم بودن به نعمت ها دانستند.
وی پیروزی انقلاب اسلامی ایران را یکی از همین نعمت های بزرگ الهی دانست و اشاره کرد: یک زمانی تمام ابر قدرتها از شاه خائن حمایت می کردند تا انقلاب مردمی را سرکوب کنند ، اما این مردم بودند که با دست خالی و تکیه به ایمان الهی بر همه این ها پیروز شدند.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاوری، نقش رهبری امام خمینی(ره) را دراین پیروزی بسیار عجیب و بزرگ دانستند و ضمن نقل خاطراتی از امام دلها به بصیرت و بینش و درایت خاص ایشان در امور ارتباطی خود با مردم در زمان قبل از پیروزی انقلاب اشاره کردند و وجود این شخصیت بزرگ تاریخ را از اعجاز الهی دانستند.
حجت الاسلام والمسلمین ربانی در ادامه صحبتهای خود به عدم دلسردی در مقابل بعضی از نا ملایمات و شرایط جامعه اشاره کرد و گفت: دلسرد شدن معنایی ندارد در جایی که خداوند متعال شاهد و ناظر گذشته ما و حال ماست .
وی جهاد امروز را بسیار بزرگ تر از جهاد گذشته دانست و تصریح کرد: در گذشته دشمنان ما کاملا مشخص شده بود و جبهه حق و باطل مرزش عیان بود در حالیکه امروزه بدین شکل نیست و این امر باعث می شود که اجر جهاد در این زمانه از گذشته بسیار بالاتر باشد .
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در جمع مدیران کانون های سنگر ساز بی سنگر، برنامه ریزی خوب و دقیق را از اوجب واجبات در کارها دانست و گفت: ما باید برنامه ریزی برای کارها داشته باشیم و این برنامه ریزی ها باید در چند سطح دیده بشود که اولین آن بحث محرومیت زدایی است و این خیلی مهم است ، در همین مجموعه بزرگ جهاد کشاورزی چقدر هستند که منتظر همت ما و مجموعه های ما در عرصه محرومیت زدایی هستند ، و سطح بعدی این برنامه ریزی ها باید متوجه ارتقاء سطح دینی و ایمانی افراد نیروهای این مجموعه باشد که بحمدالله این مجموعه در حال حاضر قریب به ۳۰ هزار نفر عضو دارد و قطعا در زمینه ای که بدان اشاره شد در خصوص دلگرمی و عدم دلسردی ، این مجموعه ها برای اعضاء خود قطعا بسیار کار آمد خواهند بود. ما باید برای تعالی خودمان برنامه ریزی داشته باشیم.
ما باید به نیازهای عزیزانی که یک روز تمام سرمایه خود شان که جان و عمر بود را در طبق اخلاص گذاشتند و برای ما جانفشانی کردند حالا به محبت ما در زمینه های مختلف نیاز دارند توجه ویژه داشته باشیم و نگذاریم رشادت های آنها و خدمات آنها در پیچ و خم زندگی کم رنگ و نادیده گرفته شود که این خود باعث دلسردی آن رزمنده و خانواده او می شود.
سطح سوم این برنامه ریزی ها نشست مشترک بین کانوها و ایجاد همدلی و کار های بزرگ و مشترک است که اگر این اتفاق بیقتد قطعا کارهای بزرگ و اساسی صورت خواهد گرفت و هر مجموعه می تواند به خوبی یک گوشه کار را گرفته و به درستی انجام دهد.
در ادامه برخی از حاضرین به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود در مورد موضوعات مطرح پرداختند که درخواست دیدار سنگرسازان بی سنگر با مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در راس این درخواست ها مطرح شد و آیت الله ربانی قول مساعد دادند تا پیگیر این موضوع باشند.

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.