ملائکه خدا محافظ رانندگان لودر و بلدوزر بودند

اگر ما امروز هنوز از جهاد آثاری داریم و علم و آموزشی داریم. این از زحمات شهدای زنده مانند جزایری، شمایلی، میرشفیعیان و شهیدان پرویزی و نجابت و اینها هست.

این بچه ها وقتی پشت لودر و بلدوزر می نشستند و سه متر از زمین می آمدند بالا و خدا می داند وقتی گاهی اوقات کنار اینها می نشستم می دیدم که تیر تانک می آید به سمت اینها و وقتی می رسد به اینها بلند می شود و می رود پشت سرشان! یا تیربار دشمن که رسام بود گلوله هایش می آمد و به اینها که می رسید منحرف می شد. خدا یک ملائکه ای را گذاشته بود اینجا که سپر این بچه ها باشند و اینها را محافظت می کردند.

آقای جزایری ابتدا آمده بود آبادان که کمک بکند و آشپزخانه درست کند و غذا برساند و از این کارها بکند. ولی کم کم بر اساس نیازهای آنجا جهاد سازندگی فارس را کشاند و آورد توی آبادان و جهاد فارس آنجا یک اقتداری پیدا کرد کما اینکه جهاد نجف آباد هم پیدا کرد و اینها آنجا دانشگاه تربیت نیرو راه انداختند و نیروهایی تربیت شدند که خدا ترس را از آنها گرفته بود...

در شب عملیات ثامن الائمه(ع) برادر جزایری مسئول باز کردن محورها در ایستگاه 7 بود. در این عملیات آقای شمایلی که می خواست برود روی بلدوزر و به او گفتم که برو خاکریز را باز کن و تیغت را بینداز تا برویم جلو، یک جلیقه ضد گلوله را به او دادم تا بپوشد. یکی هم دادم به خلیل پرویزی. بعد نشستم کنار شمایلی و رفتیم تا رسیدیم به خطی که بچه ها شکسته بودند، ولی عراقی ها از دو طرف میزدند و داشتند به شدت مقاومت می کردند. حدود 150 متر مین ضد نفر بود و تیغ بلدوزر را انداختیم و گفتیم باز کن و برو جلو و به تانکها و نفرات هم گفتیم جای بلدوزر بیایید. رسیدیم به اول میدان مین.

من دیدم که تیربارچی عراقی از روبرو تیربار را خالی کرد توی سینه آقای شمایلی، گلوله هایی که می خورد را من می دیدم. خلاصه گفتم گازش را بگیر و زدیم به میدان مین. این بلدوزر هم کار تانک را کرد و هم کار نفربر را کرد و هم کار پیاده را کرد و هم کار تخریب را. خلاصه بخشی از خط را بچه های رزمنده شکستند و بخشی را هم شمایلی و پرویزی و بچه های جهاد شکستند.

 

مأموریت ما آزادسازی جاده های ماهشهر آبادان و اهواز آبادان بود که تا ساعت چهار صبح همه اینها را ما گرفتیم و الحاق کردیم و آن بخشی هم که حسین خرازی می آمد باز شد و ارتباط ما صبح برقرار شد.

راوی: سردار مرتضی قربانی

 

 

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.