دیرآمدی آش تمام شد

بحث ما بحث دلاور مردان جهاد است.

آن هم انسان های شریف و نجیبی که از استان قهرمان خیز فارس به جبهه های دفاع و جهاد فی سبیل الله بسیج شدند.

اولین باری که بنده خودم با جهاد سازندگی فارس برخورد داشتم در آبادان بود. رفتیم خدمت برادر عزیز و گرانقدرمان، حاج آقای جزایری که در آن ایام انصافاً آنقدر خستگی و سختی کار در چهره ی همه پیدا بود که چهره ها یک چهره دیگری بود.

اما با همه ی بی خواب و خستگی که بود، از ورای این خاک گرفتگی و خستگی یک درخشش عجیب و یک شادابی بسیار وصف ناشدنی در چهره های این عزیزان موج میزد. وقتی که ما می خواستیم در ایستگاه 7 یک پیشرویی داشته باشیم و در آنجا خاکریزی را احداث بکنیم. رفتیم خدمت برادران عزیزمان در جهاد فارس، که مستقر بودند در آبادان. به اتفاق برادرمان آقا مرتضی قربانی که آنجا رسیدیم خدمت برادر عزیزمان حاج آقای جزایری.

ما بحث زیادی کردیم با ایشان که ما لودر می خواهیم. بلدوزر می خواهیم. می خواهیم خاکریز بزنیم، ایشان هم با یک لحن بسیار زیبایی که تکیه کلامشان عزیزم بود. من برای شما انجام می دهم عزیزم. شما نگران نباشید عزیزم. ما این کار رو انشاءالله به حول قوه الهی، که من می دیدم اصلاً توکل به خدا در گفتار ایشان در رفتار ایشان موج میزند.

خیلی ما را امیدوار کردند و فرمودند که برای اینکه بچه های من راه را گم نکنند، شما بروید و یک نفر را آنجا داشته باشید که این بچه ها را به مقصد هدایت کند و مشغول شوند.

از اینکه ما آن شب با این موجودهای الهی و انسان های شریف آشنا شدیم. شیفته اخلاق این عزیزان شدیم. که این چنین سر از پا نمی شناسند که بتوانند یک کمکی به رزمندگان اسلام بکنند. کار به درازا کشید و خاکریز تمام نشد چند روزی این کار تداوم داشت. غروبها می آمدیم بعضی مواقع مزاح میکردند به برادر عزیزمان که آقا دیر آمدید، آش تمام شد. بچه های دیگه آمدند و دستگاه را بردند. فردا شب انشاءالله. شما نگران نباشید دیگران هم هستند آخه همه حسابند. ما اینجا به هر کسی که می آید، باید کمک بکنیم.

مطلبی را ایشان می فرمودند که یک آقایی آمده اینجا از ما دستگاه بلدوزر خواسته ما به اش دادیم. باور نمی کرد که  به همین راحتی ما این دستگاه بلدوزر رو در اختیار ایشان گذاشتیم خیلی این ارتباط. ارتباط شیرین و خوبی بود و کار به جایی رسید که ما دیگر به قول معروف رو پیداکردیم.

 

 

 

(راوی: سردار محمدجعفر اسدی فرمانده لشکر 33 المهدی(عج) در دفاع مقدس

منبع: مصاحبه مرکز حفظ آثار جنگ جهاد کشاورزی فارس)

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.