به سید مهدی قول داده ام

تصمیم گرفتم که نظام الدین هوشیار را به خاطر تمرّد از دستور از منطقه عملیاتی فاو، به مقر ستاد جهاد فارس در 8 کیلومتری آبادان بفرستم. -آخه یکی از تنبیه های رایج جبهه این بود که افراد را از خط مقدم به عقب بفرستی- خیلی گریه کرد. واسطه فرستاد که به عقب بر نگرده، قبول نکردم. یک هفته بعد که برای انجام کاری به ستاد رفتم. بعد از نماز مغرب و عشاء، (مرحوم)حاج آقا اکبرزاده مسئول تبلیغات و حاج جعفر امین پور مسئول ستاد گردان، سفارش نظام را کردند. گفتند: شب و روز گریه می کند، دلش در خط مقدم است. او تنبیه شده و اظهار پشیمانی کرده است، او را با خودت به فاو ببر؛ قبول کردم. در راه با او صحبت کردم و قول داد که مطابق دستورات رفتار کند.

فردا صبح فرستادمش به مقر خط مقدم. با خوبیار محمدی مسئول مقر هم صحبت کردم. شبش، برای احداث سیل بند به خط امّ القصر داوطلب رفتن خط می شود. محمد علی مشهدی زاده مسئول گروه می گفت: هرچه اصرارکردم از لودر پایین نیامد. گفت: «باید جبران این چند شبی که نبودم کار کنم. به «سیدمهدی عاشوری» قول داده ام که جبران کنم.» اتفاقاً خودم هم  همان شب برای سرکشی به خط رفتم. از مشهدی زاده جویای احوال نظام شدم. گفت: چند دقیقه قبل با تیر مستقیم دشمن شهید شد.

راوی: همرزم شهید، جهادگر سید مهدی عاشوری

 

پی نوشت: سنگرساز بی سنگر شهید نظام الدین هوشیار فرزند مهراب،  متولد اول شهریور 1347 در روستای شیرمرد شهرستان ممسنی بود. 232 روز در جبهه حضور داشت تا بالاخره 13/4/1365  هنگام احداث خاکریز در جلوتر از خط مقدم در محور امّ القصر فاو به شهادت رسید.

 

 

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.