انتخاب نام شهید بر اساس حرف اول نام خانوادگی

سالاری بیناباج؛ ناصر

به سال ۱۳۰۳ در روستاي بيناباج از توابع شهرستان قاين ديده به جهان گشود دوران كودكي را در آغوش والدين گذراند و بعد از آن به دبستان رفت و تحصيلات ابتدائي را به پايان رسانيد سپس به علت نبود امكانات تحصيل را رها كرد و نتوانست به تحصیل ادامه دهد.
به استخدام اداره دادگستري در آمد او شخص بسيار مؤمن ، متين و با وقاري بود ، به مسئله انفاق اهميت زيادي مي‌داد از ايمان بالائي برخوردار بود اوقات فراغت خود را صرف مطالعه قرآن ونهج‌البلاغه مي‌كرد.


در جوش و خروش انقلاب همچون ديگر امت حزب‌ا… به صفوف به هم فشرده مبارزان پيوست و انزجار خود را از رژيم پهلوي ابراز مي‌داشت و همواره به فرزندان سفارش مي‌كرد گول منافقين كوردل را نخورند.
بعد از پيروزي انقلاب وارد جهادسازندگي شد و با شروع جنگ تحميلي از طريق جهادسازندگي به منطقه جنگي عزيمت و پس از مدتي جنگ و ستيز با دشمنان بعثي در تاريخ۶۱/۱/۲ در منطقه عملياتي بستان و در منطقه نیسان در اثر تركش توپ به درجه شهادت نائل آمد .
از شهید شش فرزند بیادگار مانده است.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.