یادواره سرداران و شهدای جهادگر منطقه کاشان برگزار شد

نخستین یادواره سرداران و شهدای جهادگر شهرستانهای کاشان، آران و بیدگل و نطنز همزمان با هفته بسیج، با حضور نایب رییس هیئت مدیره کانون و مدیر عامل کانون سنگرسازان بی سنگر، در کاشان برگزار شد.

به گزارش سایت سنگرسازان بی سنگر، نخستین یادواره سرداران و شهدای جهادگر شهرستانهای کاشان، آران و بیدگل و نطنز همزمان با هفته بسیج، شامگاه جمعه ۵ آذر با حضور وزیر جهادکشاورزی ، نماینده ولی فقیه در کاشان ، نایب رییس هیئت مدیره کانون و مدیر عامل کانون سنگرسازان بی سنگر روحانیون ، امام جمعه نطنز وجمعی از مسئولان و خانواده معظم شهدا در تالار علامه فیض کاشانی دانشگاه کاشان برگزار شد.

آیت الله عباسعلی سلیمانی در این مراسم، ضمن گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت: تمامی عزت، سربلندی و اقتدار کنونی ایران اسلامی به برکت شهداست. ایران امروز قدرتمند از همیشه در دنیا می‌درخشد و این موضوع به برکت تفکر بسیجی است و از این رو لازم است این تفکر در کل کشور و دستگاه‌های مختلف نهادینه شود.

وی به نقش جهادگران بسیج در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: جهادگران به عنوان سنگرسازان بی سنگر در هشت سال دفاع مقدس با ایثار و فداکاری خوش درخشیدند.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه جهادگران در کمک به جبهه و حنگ دردوران دفاع مقدس سنگر به سنگر افتخار آفریدند، گفت: باید از زبان بزرگترین و بی نظیرترین جهادگر و بسیجی تاریخ بشریت حضرت امیرالمومنین(ع) از این عزیزان تعریف شود.

امام جمعه کاشان با بیان اینکه یاد و خاطره شهدا هیچ موقع فراموش نخواهد شد، اظهار کرد: رزمندگان و جهادگران بسیجی در دوران دفاع مقدس اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک کشورمان به دست دشمن بیافتد.

در این مراسم پس از اجرای گروه سرود و بیان خاطرات دوران دفاع مقدس توسط یکی از پیشکسوتان جهادگر، از کتاب خاطرات شهدای جهادگر رونمایی شد .

شایان ذکر است، شهرستان کاشان در دوران دفاع مقدس با اعزام ۷هزار نیروی جهادگر به جبهه ها بیش از ۶۶ شهید و ۳۱۳ جانباز تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده است که از این تعداد ۱۱ سردار جهادگر شهید هستند.

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.