جاده سیدالشهداء ، نشان شجاعت بر سینه سنگرسازان بی سنگر

جهاد سازندگی بعنوان یکی از سه ضلع در دفاع مقدس با ارائه اندیشه های نو و ارزشمند سنگرسازان بی سنگرش بدون هیاهو و در نهایت گمنامی، همواره مورد تحسین همگان بوده است. پویایی ، رشادت و شجاعت آنان در هشت سال دفاع مقدس ، برخاسته از روح ایمان و ایثار به ساخت جاده ای خاکی به نام سیدالشهدا در عملیات خیبر ختم شد ، جاده ای که با طول قریب به 14 کیلومتر در دل هور و در میان بهت و ناباوری همگان ساخته شد. جاده ای که خاکی بود اما میان تمام ذرات خاکش ، خون و عرق پیشانی جهادگران عجین شده بود که برای دست یابی به آرمان های والایشان ، تمام تلاش خود را به کار بسته بودند.
چقدر نام «سردار جهادگر شهید حاج کمال الدین جان نثار» فرمانده ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد سازندگی استان زنجان با ایشان سنخیت داشت.
سرداری که مصداق عملکرد دلاورانه ، شجاعانه و جهادی سنگرسازان بی سنگر در طول هشت سال دفاع مقدس است. فرماندهی که علیرغم مجروحیت به سبب اهمیت و حساسیت کار مهندسی جاده سیدالشهدا در منطقه ماند تا تفکر جهادی را به کمال رساند.
اوج ایثار سنگرسازان بی سنگر خواندن خاطرات این حماسه بزرگ ، از زبان سردار جهادگر حاج احمد پیری فرمانده گردان مهندسی 22 ذوالفقار ستاد پشتیبانی مهندسی جنگ جهاد سازندگی استان زنجان شنیدنی است. خاطراتی که در کتاب جاده های بهشتی با شرح کامل حماسه این سنگرسازان بی سنگر از احداث جاده سیدالشهدا روایت شده است.
☘️کانون سنگرسازان بی سنگر استان زنجان☘️

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.