اراده، جسارت، اخلاص و مدیریت جهادی از یادگاران رزمندگان جهاد سازندگی است

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه لازمه مدیریتی جهادی در کشور احیای جهاد سازندگی است، اعلام کرد: با این روحیه جهادی می‌توان در جنگ اقتصادی پیروز شد.

ایوب فصاحت روز پنجشنبه در یادواره شهدای سنگرسازان بی سنگر استان های تهران و البرز که در سالن دعای ندبه بهشت زهرا (س) برگزار شد با بیان اینکه فرهنگ جهاد سازندگی مربوط به دوران جنگ نبود، افزود: به گفته مقام معظم رهبری این فرهنگ به عنوان یادگار معمار کبیر انقلاب اسلامی، قبل از جنگ توسط امام راحل شکل گرفت و اکنون نیز مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

وی با بیان اینکه جهادگران استان های تهران و البرز در دوران جنگ تحمیلی با بیش از ۶۰ هزار رزمنده با دشمن مقابله کردند، گفت: در دوران جنگ نیز ۳۰۰ نفر از این عزیزان به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به اینکه در آن دوران مهمترین وظیفه جهادگران مدیریت جنگ بود، گفت: امروز نیز این جهاد ادامه دارد و اکنون نیز مهمترین وظیفه جهادگران تامین امنیت غذایی مردم است که این خواست مقام معظم رهبری و روسای قوای سه گانه است.

وی ادامه داد: در مسیر طولانی و پرتلاطم انقلاب مدیریت جهادی به یک الگوی مدیریتی تبدیل شده و در حالی که این مدیریت سال ها در کشور جایش خالی بود الان در حال احیا است.

فصاحت خاطرنشان کرد: اراده، جسارت، اخلاص و مدیریت جهادی از یادگاران رزمندگان جهاد سازندگی است که باید از این میراث ارزشمند حفاظت کنیم.

به گفته وی، وظیفه داریم با مدیریت جهادی مقتدرانه که مبتنی بر خدمت صادقانه، همراه با علم و مبانی دینی و دانش نخبگان و جوانان است موجب خوشحالی مقام معظم رهبری شویم.

سی و چهارمین یادواره شهدای رزمندگان جهاد سازندگی استان های البرز و تهران با حضور جمعی از رزمندگان و جانبازان و خانواده معظم شهدا در سالن دعای ندبه بهشت زهرا (س) تهران برگزار شد.

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.