نقش رانندگان لودرو بولدوزر در جبهه

نقش رانندگان لودرو بولدوزر در جبهه

مقام معظم رهبری در باره نقش رانندگان لودر و بلدوزر در جبهه می فرمایند: من در اینجا باید اشاره کنم به نقش بسیار ارزنده رانندگان لودر و بلدوزر و وسایل دگر حفاری در میدان های جنگ؛ یعنی در میدان جنگ، آن که مقدم و جلوتر از همه است، نیروی پیاده و زرهی نیست، بلکه نیروی لودر و بلدوزر است و اینها هستند که جلوتر از نیروهای تانک به جلو می روند، زیرا تانکی که می خواهد جلو برود اگر روی زمین صاف باشد با یک موشک آرپی جی یا کاتیوشا و یا یک موشک نوع دیگر ضد تانک می شود آن و سرنشین های آن را از بین برد و منهدم کرد، و وجودش می شود صفر. و لذا اگر بخواهیم تانک محفوظ بماند باید برایش سنگر درست کنیم و تانک و نفربر زرهی یا بقیه ی نیروهای مهم و حساس مثل آمبولانس و غیره باید داخل سنگر و پشت خاکریز باشند و بنابراین باید این سنگرها در وقتی ساخته شود که تانک به محض این که به خط مقدم رسید بلافاصله برود داخل سنگر قرار بگیرد و لذا آن کسی که خاکریز درست می کند یا سنگر حفر می کند باید قبل از نیروهای تانک و پیاده و نیروهای سپاه و خودروهای حفاری و راهسازی و غیره چقدر نقش مهمی است. از دیگر کارهایی که جهادگران با این لودر و بولدوزر اه انجام می دهند این است.(

مصاحبه با گروه تلویزیونی جهادسازندگی- تاریخ: 19/1/1361)

 

از دیگر کارهای جهادگران که کارهای زیادی الحمدلله توسط این عزیزان جهاسازندگی انجام شد، من می خواهم بگویم، نقش یک دستگاه لودریا بولدوزر، انصافاً به مراتب بیشتر از یک دستگاه تانک و نفربر بود. در جبهه نقش یک راننده بلدوزر به مراتب بیشتر از 10 رزمنده و صد رزمنده ی  اسلحه به دست که آنجا می جنگیدند، بود. متأسفانه آنطوری که باید نقش این عزیزان در جامعه ما مطرح نشده است. خصوصاً شهدای عزیز- جهادگر-  گرانقدری  از استان فارس. این دلاور مردانی که 8 سال دفاع مقدس در جای جای این مملکت اسلامی مان آن رشادت و جوانمردیها ار از خودشان  نشان دادند و چقدر هم زیبا نشان دادند.

 

( سردار اسدی- محمد جعفر- فرمانده لشکر 33 المهدی در دفاع مقدس)

 

 

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.