کارگاه یکروزه پرورش زالو طبی جهت اشتغال فرزندان ایثارگر سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه

کارگاه یک روزه آموزه تکثیر و پرورش زالوی طبی توسط کانون سنگرسازان بی سنگر استان کرمانشاه با همکاری اداره کل شیلات استان ویژه فرزندان ایثارگران سازمان جهاد کشاورزی استان و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار شد.

 امروزه توجه به طب سنتی، و به ویژه زالو درمانی، تکثیر و پرورش زالو طبی می تواند تحول چشمگیری در رشد اقتصادی صادرات و اشتغالزایی داشته باشد.

می توان گفت از مهمترین خاصیت درمانی زالو مربوط به بزاق دهان و ماده ای ضد انعقاد خون است که موجب رقیق شدن خون و بازشدن گرفتگی رگها و در نتیجه افزایش خونرسانی به مغز و بدن میشود و از آن برای درمان گروه متنوعی از بیماریها از جمله سردرد، امراض قلبی، ضعف قوای جسمانی، آلزایمر، التهاب کبدی، بیماریهای پوستی، رماتیسم مفصلی و همچنین کوفتیگهای جسمی کاربرد دارد.

به همین منظور کارگاه یکروزه آموزش تکثیر و پرورش زالوی طبی توسط کانون سنگرسازان بی سنگر استان کرمانشاه با همکاری اداره کل شیلات استان کرمانشاه، و با حضور فرزندان ایثارگر سازمان جهاد کشاورزی استان و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در محل مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار گردید.

شایان ذکر است آقای مهندس رحیم دل از استان بوشهر مدرس کارگاه آموزشی پرورش زالو بودند.

این کارگاه به منظور افزایش اشتغال فرزندان ایثارگر سازمان جهاد کشاورزی و رونق اقتصادی این عزیزان برگزار گردید.

 

آخرین اصلاح در تاریخ 10/10/1398

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.