کتاب هاتفان بی‌هیاهو

هاتفان بی هیاهو، نام مجموعه ای چهار جلدی، حاصل همکاری کانون سنگرسازان بی‌سنگر استان فارس با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس این استان است. جلد نخست آن با زیر عنوان «تولد تا عملیات بیت‌المقدس» حاصل ساعتها مصاحبه با دکتر سیدمهدی عاشوری، از فرماندهان تیپ مهندسی رزمی امام صادق علیه السلام است که با همت سرکار خانم فاطمه رعیت‌نژاد در پنج فصل و 296 صفحه تدوین گردیده و به چاپ رسیده است. راوی در فصل اول کتاب به معرفی اصل و نسب خود و محل زندگی ایشان و تولد خویش تا دوران تحصیلات ابتدایی و دبیرستان می پردازد. در فصل دوم خاطرات خود از خدمت سربازی در جهرم و کرمانشاه که همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی بوده را بیان می کند. فصل سوم کتاب به نحوه ورود او به جهادسازندگی تا پیش از حضور در جبهه های نبرد اختصاص دارد. مهمترین بخش خاطرات راوی که متعلق به جنگ تحمیلی است از فصل چهارم کتاب آغاز می گردد و تا عملیات بیت المقدس ادامه می یابد. ادامه ماجراهای مربوط به جنگ تحمیلی در دست تدوین قرار دارد که در جلد دوم تا چهارم به چاپ خواهد رسید. فصل پنجم کتاب نیز به تصاویر و اسناد مربوط راوی اختصاص یافته است. کلام شیوا و روان و توجه راوی به جزئیات در بیان حوادث، از جمله جذابیت‌های کتاب است که آن را بسیار خواندنی کرده است. کتاب هاتفان بی هیاهو در آیین رونمایی از 80 عنوان کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس کشور که در آذرماه 1399 برگزار شد، به عنوان اثر برگزیده انتخاب گردیده است.

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.