معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی: دنبال راهکار قانونی هستیم که بتوانیم مکان کانون ها را ثابت کنیم

مهندس محمدرضا طلایی در بیست و نهمین جلسه فصلی شورای هماهنگی کانون استان ها و شهرستان های ویژه گفت: من مطمئن هستم با توجه به زحماتی که برای مجموعه کشیدید، مسائل مجموعه برایتان خیلی مهم هست. به حمدالله با وظایفی که امروز به بخش کشاورزی واگذار شده، این بخش با همه مشکلات، تحریم ها، خباثت ها و بی رحمی ها سر پا ایستاده است. وظیفه امنیت غذایی که وظیفه اصلی وزارت جهاد کشاورزی است به خوبی انجام شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی افزود: ما تعهدمان به ملت و مقام معظم رهبری خودکفایی در محصولات استراتژیک هست که شما می دانید به لطف خدا در بحث گندم، برنج، شکر و سیاست هایی که در بحث روغن گذاشته شده و خیزی که مجموعه وزارتخانه برداشته شده است واقعا عظیم است.

وی تصریح کرد: علاوه بر این مباحث، حوزه هایی داریم که اینها آبروی وزارتخانه ما هستند و اعتقاد داریم پیشکسوت های مجموعه جهاد، آبروی مجموعه وزارتخانه هستند. امروز اگر وزارت جهاد کشاورزی در همه جا حضور دارد و همه جا با قوت فعالیت دارد به خاطر همین پیشکسوت هاست که از زحمات زیادی کشیدند و واقعا برای این وزارتخانه دلسوزی کردند. این چه در شرایط جنگ بوده است و چه در شرایط سازندگی و عمران. اتفاقاتی که در روستاها افتاد، واقعا افتخاراتی است که باید حفظ کنیم.

مهندس طلایی خاطر نشان کرد: دغدغه ای در وزارتخانه هست برای پیگیری امور ایثارگران. البته عذرخواهی می کنیم که کارها نکرده ای هم داریم، ولی این دغدغه وجود دارد که بتوانیم خدماتی برسانیم. شاید تنها جلسه ای که به صورت مرتب برگزار می شود کمیسیون امور ایثارگران است. واگذاری سهام به ایثارگران یکی از کارهای ارزشمندی است که انجام شد ولی خب همچنان جای کار دارد و امیدواریم برکاتش برای مجموعه باشد. ما دلمان می خواهد برای ایثارگران قدم برداریم و معتقدیم که این باقیات صالحات برای ما خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه برخی از مشکلات در درون سازمان استان ها حل شود افزود: هر کانونی که با سازمان و اداره ایثارگران رابطه بهتری برقرار کرده، قدم های بهتری برداشته شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: کانون ها نباید مشکلی برای تهیه مکان داشته باشند. ما باید جایگاه و ساختمان آنها را ثابت کنیم. ما دنبال راهکار قانونی هستیم که بتوانیم مکان کانون ها را ثابت کنیم تا بتوانند خدمات رسانی بهتری به ایثارگران داشته باشند.

مهندس طلایی در پایان ضمن رایزنی با برخی از مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره کانون به پرسش های آنان پاسخ داد.

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.