جهادگرشهیدی که خودرو شخصی خود را فروخت تا برای جبهه قطعات یدکی تهیه کند

با حضور در آبادان باتفاق شهید مصلحیان، خصالی، رفعتی و محسن لاله پرور تیم نجات را تشکیل دادند تا علاوه بر تامین نیازهای فنی لودر و بلدوزرهای مشغول در خطوط مقدم، در صورت مجروح و یا شهادت راننده سریعا وارد عمل شده و از وقفه در کار ایجاد خاکریز جلوگیری کنند.دومین اقدام مثبت او درجبهه ساخت دکل دیدبانی با استفاده ار دکل های شبکه انتقال برق منهدم شده توسط دشمن بعثی بود.کم کم کار کارگاه دکل سازی جهاد فارس به جایی رسید که دکل تا ارتفاع 30 متر را می ساختند و در مناطق عملیاتی نصب می کردند. کار به همین جا هم ختم نشد. نصب دکل بر روی سطحه های شناور در هورالعظیم و برپایی این سازه فلزی در مناطق باتلاقی خورعبدالله از جمله ابتکاراتی بود که در ادامه راه شهید رضا رحیمی خورسند، بچه های جهاد فارس از خود نشان دادند. سید جواد میرشفیعیان در باره طرح دکل سازی در ابتدای جنگ میگوید:شهید رضا رحیمی خرسند و محمود خصالی با همکاری چند نفر از بچه های تهران که در جهاد فارس حضور داشتند، اولین کسانی بودند که در رابطه با دکل سازی فعالیت خود را آغاز کردند. ایشان یک اطاقک را درست کردند و آن را بالای دکل برق نصب نمودند. برای بالا بردن آب و غذا و یا مجروحیت احتمالی دیده بان هم فکری کرده بودند. با نصب یک قرقره بالای دکل، یک سبد را بوسیله طناب به آن وصل کردند تا اگر دیده بان مجروح شد، بتوانند بوسیله سبد متحرک خود را به پائین برساند. آذوقه و مایحتاج هم بوسیله همین سبد برای دیده بان فرستاده می شد. شجاعت او در حدی بود که در عملیات فتح المین هم زیر رگبار گلوله های خمپاره دشمن مشغول فعالیت بود و در جواب اعتراض فریدون عباسی که پیشنهاد می دهد: صبر کن تا آتش دشمن کمتر شود، میگوید: عمر دست خداست.

رضا هم پسر شهید بود و هم برادر شهید. دو برادر دیگرش هم رزمنده بسیجی بودند.حجت الله خصالی با ذکر خاطره ای از شهید اصغر رحیمی خرسند میگوید: بعد از شهادت‌ رضا،موقعي‌ كه‌ براي‌ عرض‌ تسليت‌  پيش‌ پدرش‌ رفتيم ،‌ گفتيم‌: حاجي‌، رسول كه ‌ شهيد شد، رضا هم‌ شهيد شده. علیرضا- هم جانباز شده‌. خدا صبرت‌  دهد. ايشان‌ در جواب گفت‌:من‌ پيش‌ خدا  روسياهم‌. اگر من‌ هم‌  لياقت‌  داشتم‌  پيش‌ آنها مي‌رفتم‌. آنها بجاي‌ خودشان. من‌ هم‌ دلم‌ مي‌خواهد به‌ شهادت‌ برسم‌ تا بتوانم‌ شفاعت ‌آنهايي‌ را  كه‌  مي‌خواهم‌  در آن‌  دنيا  بكنم‌. بالاخره‌ حاج علی اصغر هم در مرداد ماه 1363، در جزیره مینو‌ شهيد شد  و به ‌آرزوي‌ خودش‌ رسيد.

عبدالرحمن جزایری فرمانده مهندسی رزمی جهادسازندگی فارس در بیان فداکارهای این شهید میگوید: رضا معلمی بود که از تهران آمده بود و به ما ملحق شده بود. قبل از عملیات بیت المقدس به من خبر دادند که ایشان مدت طولانی است که به مرخصی نرفته است. صدایش زدم و گفتم:رضا ! بیا برو مرخصی و ضمنا یک ماموریت هم انجام بده.

- چه ماموریتی!؟                                                                                                                       

- یک لیست به دستش دادم و گفتم: اینها قطعات یدکی است. به جهاد مرکز مراجعه می کنی و این لیست را ارائه می دهی تا این قطعات را به تو بدهند. نمی دانم چه می کنی، ولی به هر نحوی که شده ، این قطعات  یدکی را از آنها بگیر.  رضا رفت و چند روز بعد با آن قطعات یدکی که لیست کرده بودم برگشت. او بعد در عملیات بیت المقدس شهید شد. وقتی رفتیم  با خانواده اش ملاقات کنیم و سرسلامتی بدهیم ، متوجه شدیم که جهاد مرکز در تحویل قطعات دست دست کرده و او هم ماشین پیکانش را که تنها سرمایه اش بود، فروخته بود و از پولش برای جبهه، قطعات را خریداری کرده بود و آورد آبادآن تحویل ما داد . واقعا نمی دانم راجع به این بچه ها چه باید بگویم. !؟

 

                                                                            

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.