ایثار بالای ایثار

 خواهران داوطلبی که در ستادپشتیبانی جنگ فارس در زمینه های مختلف از جمله خیاطی، طبخ نان و تهیه و بسته بندی مایحتاج رزمندگان فعالیت می کردند؛ دارای روحیه ایثار مضاعف بودند. یعنی علاوه بر وظیفه خانه داری و تربیت فرزندان و بعضاً هم پر کردن جای خالی شوهر  و فرزند که در جبهه حضور داشتند و یا پرستاری از مجروحین جنگ، بخش اعظم وقت خود را صرف آماده سازی نیازهای جبهه می کردند. علاوه بر  اینها دست به اقدامات زیبا و مانایی می زدند که برای همیشه در ذهن تاریخی مردم این مرز و بوم خواهد ماند. سرکار خانم روح انگیز صداقت نمونه هایی از ایثارگری این خواهران را اینگونه برمی شمرند:

 چرخ خیاطی و لوازم خیاطی شخصی خود را به پشتیبانی می آوردند و دم قیچی های خودشان را علیرغم اینکه هیچ ارزشی نداشت، می خریدند تا شاید کمکی هم به جبهه ها کرده باشند.

انگشتری، گردنبند و طلاهای خود را به جبهه ها کمک می کردند. به عنوان نمونه به ذکر یک سند در این خصوص اشاره می کنم. یک بار  وجوه نقد و طلاجات خواهران را جمع آوری و تحویل آقای منتجب نیا نماینده وقت مجلس شورای اسلامی دادیم تا از طریق دفتر آقای هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس شورای اسلامی خرج جبهه ها شود. آیت الله  هاشمی رفسنجانی نیز طی نامه شماره 463/س مورخ 1366/10/09 به آقای منتجب نیا مراتب تقدیر خود را از این خواهران اعلام می دارند. (سند شماره 9-02-43-5-1-6)

گروهی از خواهران که از روستاهای اطراف به ستاد پشتیبانی می آمدند؛ روزهای ماه رمضان زودتر در محل کار حاضر می شدند تا اذان ظهر را در روستایشان درک کنند و از فیض همزمان روزه و کمک به جبهه ها محروم نشوند.

خواهری ازروستای کنجان یک روز با کیسه ای پر پول آمد و گفت هر چه طلا در خانه داشته ام فروخته  و پولش را برای رزمندگان آوردم.

سرمای زمستان و سردی محیط کار و بعضی مواقع چکه های سوراخ سقف کارگاه، هیچ کدام مانع حضور خواهران در کمک به جبهه ها نبودند.

در یکی از روزهایی که سفارش زیادی روی دستمان بود به یکی از خواهران خبر دادند بچه اش مجروح شده و در بیمارستان اصفهان بستری است، هر چه ما اصرار کردیم به ملاقات پسرش برود، گفت: تا کار دوخت لباس ها تمام نشود، جایی نمی روم.

خانم های تازه وضع حمل کرده با نوزادشان به ستاد پشتیبانی می آمدند و کمک می کردند.

 

 

 

 

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.